For første gang fortæller Kia "Sugar" Sødergreen om sit liv med psykisk sygdom.

En hudløs ærlig bog om svære diagnoser, at høre stemmer, se ånder, blive indlagt, blive kendt fra tv, blive kærester med "Knaldperlen", at blive mor og meget andet.

Kia-bog

Barndom, opvækst og vild ungdom

Hvordan det var at vokse op i en kernefamilie, men på en eller anden måde vide, at der var noget galt.

Reality-verdenen

Hvordan det var at lave reality-tv.

Graviditet og fødsel

Hvordan det var at blive mor, men ikke kunne passe på sin egen søn.

Professionel og patient

Hvordan det var at gennemføre uddannelser og på samme tid holde de psykiske lidelser hemmelige.

Alle indlæggelserne

Hvordan det er at være indlagt på åbne og lukkede psykiatiske afdelinger

Fremtiden

Hvordan diagnoserne har udviklet sig, og hvordan fremtiden her ud.

FAQ

Herunder svarer Kia på nogle af de oftest stillede spørgsmål om bogen.

Hvad handler bogen om?
Min bog handler om mit liv på godt og ondt. Som titlen siger, tager jeg dig med “Bag facaden”, og åbner op om en masse, som du sikkert ikke ved.

Jeg dukkede op i offentligheden, da jeg begyndte at lave reality-tv, og siden har mange fulgt med i mit liv. Ikke mindst efter, jeg fandt sammen med “Knaldperlen”, fødte vores elskede søn Marcus og derefter gik helt ned med flaget.

Min alvorlige fødselsreaktion har bund i flere psykiske lidelser, – OCD, angst og skizofreni. Med “Bag facaden” åbner jeg endelig op om alle mine sygdomme. Fra jeg var barn til i dag. Og jeg fortæller, hvordan jeg på trods alligevel har gennemført mine uddannelser som social- og sundhedshjælper, assistent og endelig sygeplejerske. Det er jeg stolt af.

Selvfølgelig fortæller jeg også om mine oplevelser med reality, mit første møde med Walid og sex på tv. Jeg er hudløst ærlig om min barndom, teenageårene og min opvækst i København. “Bag facaden” har været længe undervejs, så jeg håber, du kan lide den.
Har du selv skrevet bogen?
“Bag facaden” er min egen ærlige beretning om mit liv. Set med mine egne øjne.

Jeg begyndte at skrive, da jeg var 18-19 år gammel, og blev indlagt de første gange. I efteråret 2017 talte jeg med journalist Henrik Nielsen om bogen. Han har fulgt mig siden, jeg begyndte at lave tv, og vi begyndte et samarbejde.

Min sygdom og indlæggelser gjorde dog interviews ret besværlige og det blev til lange pauser. I efteråret 2020 begyndte vi at tænke i en e-bog, og tog kontakt til Kasper Skov Jensen, som har hjemmesiden du kigger på lige nu. Kasper er også journalist og har taget sig af både teknik og endelig korrektur.

Jeg er så glad for, at “Bag facaden” endelig er ude…
Hvorfor har du ikke fortalt om det tidligere?
I bogen fortæller jeg blandt andet, hvordan jeg mange gange har mødt modgang, fordi jeg har været ærlig omkring mine sygdomme.

Som mange andre i min situation, har jeg derfor oftest valgt at gemme mig “Bag facaden”. Det har på mange måder været det nemmeste, og først nu føler jeg mig klar til at dele mine diagnoser med alle andre.

Udgiver du bogen for at tjene penge?
Jeg gør det bestemt ikke for pengenes skyld. Jeg håber, min beretning kan hjælpe og støtte andre, som måske er i samme situation.

Derfor er jeg ærlig om mine problemer og psykiske sygdomme. Jeg har også oplevet stor opbakning og ved, at mange følger mit liv og kampen for at kunne blive en god mor for min elskede søn Marcus.
Hvordan modtager jeg bogen?

Når betalingen er gennemført, for du et link til download af bogen som .pdf-fil. Du får også en mail med et download-link. Linket er gyldigt i 30 dage. 

Jeg har tekniske problemer med at købe/downloade bogen. Hvem skal jeg kontakte?

Udfyld kontaktformularen her, så vender folkene bag webshoppen tilbage til dig hurtigst muligt

Hvordan kommer jeg i kontakt med dig?

Udfyld kontaktformularen her, så bliver din besked sendt videre til mig.

Køb og download bogen her

Efter købet modtager du med det samme et link, hvor du kan downloade bogen. 

Show Order Summary
99,00 kr.
Product Subtotal
Bag facaden (e-bog)  × 1 99,00 kr.
Subtotal 99,00 kr.
Total 99,00 kr. (inkluderer 19,80 kr. Moms)

Customer information

Faktureringsoplysninger

Payment

  • Alle dine betalingsoplysninger sendes krypterede, så ingen udvedkommende har adgang til dem.

Din ordre

Vare Subtotal
Bag facaden (e-bog)  × 1 99,00 kr.
Subtotal 99,00 kr.
Total 99,00 kr. (inkluderer 19,80 kr. Moms)