Om os

Bliv klogere på KonsulentBixen

Hvert produkt har en historie

Du er havnet på en webshop med et noget særpræget produktudvalg. I mit daglige arbejde støder jeg på en masse helt geniale produkter, der kan gøre en reel forskel i min og andres hverdag. Jeg driver KonsulentBixen.dk i min fritid for at gøre det nemt for andre, at komme til at eje nogle af de mest geniale ting, jeg selv har brugt flittigt.

E-bogen om optagelsesprøven på Journalisthøjskolen er alt det jeg ville ønske, jeg havde fået at vide før den legendariske prøve. Det havde sparet mig for mange søvnløse nætter og en masse halvkedelig læsning. 

Det naturlige alternativ til næsespray har jeg brugt lige siden min thailandske stedmor overtalte mig til at prøve for mere end 20 år siden. Jeg har stadig problemer med stoppet næse, men det varer aldrig ret længe. For jeg har altid den lille mirakelmager med i lommen. 

Verdens smarteste kopholder er så genial, at den lyder for god til at være sand. Takket være nogle af fysikkens grundlove gør den det så godt som umuligt at spilde, uanset hvilken kop, krus, glas eller dåse, du sætter på den. Ja, du kan faktisk svinge den vildt og voldsomt omkring dig uden at spilde én eneste dråbe. Jeg har et medfødt handicap, der gør det svært for mig at gå med den slags uden at spilde, så kopholderen er en uundværlig del af mit køkken – og så er den oplagt at tryllebinde sine gæster med.

Jeg vil elske at høre fra dig!

Vil du vide mere om nogle af produkterne eller bare sige hej? Uanset hvad vil jeg elske at høre fra dig.

Du kan kontakte mig her 

– Kasper Skov Jensen

KonsulentBixen.dk

Kasper Skov Jensen