Eksempler på pressemeddelelser: Professionel gennemgang af konkrete pressemeddelelser

186,25 kr.

Her får du en .pdf-fil med fire helt konkrete danske pressemeddelelser. De har skriftlige kommentarer af journalist Kasper Skov Jensen, så du bliver klogere på, hvad der fungerer godt i dem – og hvad, der kan gøres bedre. Dermed bliver det nemmere for dig at lave en pressemeddelelse med gennemslagskraft hos medierne.

Varenummer (SKU): 7482 Kategori:

Eksempler på pressemeddelelser: Den brugbare gennemgang

Det er ofte brugbart at have eksempler, inden man går i gang med noget. Sådan er det også med pressemeddelelser, og dem kan du finde masser af på nettet. Det her produkt er anderledes. Det er nemlig en .pdf-fil med fire helt konkrete pressemeddelelser, skriftligt gennemgået af journalist Kasper Skov Jensen – manden bag det digitale kursus “Sådan får du medierne til at elske dine pressemeddelelser”.

Eksemplerne har ikke til formål at fremhæve nogle virksomheder og nedgøre andre. De er udelukkende valgt for at give dig helt konkret indsigt i de tanker, der går gennem journalister, når de skal gøre op med sig selv om netop din pressemeddelelse er værd at bruge tid på.

Det er med andre ord ikke eksempler på pressemeddelelser hvor du bare kan indsætte dit eget firmanavn og kontaktoplysninger. Ingen af dem er nemlig helt perfekt. Brug det bedste fra de fire eksempler og sæt din egen pressemeddelelse sammen på en bedre måde. Så er du langt foran dine konkurrenter, der også sender pressemeddelelser til journalisterne.

Det handler nemlig ikke bare om at finde mailadresser på medier og journalister, men i høj grad også om sprog, billedvalg, relevans, overskuelighed for journalisterne og meget mere.

Du kunne også være interesseret i...