Naturlig næsespray

39,00 kr.149,00 kr.

Der findes flere håndkøbsprodukter mod stoppet næse, men deres effekt risikerer at aftage med tiden. Og nogle udvikler en egentlig afhængighed af dem. Inhalatoren her er et naturligt alternativ til næsespray, og indeholder kun naturlige ingredienser. Kendt og elsket af flere millioner mennesker i Asien.

1 for 40.-

3 for  99.- (Spar 21.-)

5 for 149.-  (Spar 51.-)

Betal med kort eller mobil – fragt fra 30.- afsendes alle hverdage 

 

Varenummer (SKU): 2465745 Kategori:

Er du træt af stoppet næse?

Der er mange årsager til stoppet næse. De mest hyppige er forkølelse og allergi. Du kender helt sikkert de næsespray, der kan købes i håndkøb. Men vidste du, at man anbefaler, at de maksimalt bruges 10 dage i træk? I modsætning til den næsespray, du køber i supermarkedet og på apoteket, består denne inhalator af naturlige ingredienser.

Kun naturlige ingredienser

Inhalatoren indeholder kun fire ingredienser – alle helt naturlige:

  • 42% mentol: Dufter friskt og giver en opkvikkende følelse.
  • 16% kamfer: Kommer fra det store og smukke kamfertræ. Har været brugt i naturmidler i flere hundrede år. I den her sammenhæng til lindring af forkølelse og stoppet næse.
  • 9% eucalyptusolie: Bladene på eucalyptustræet er kendt for sit høje indhold af olier, der blandt andet lindrer muskelsmerter og stoppet næse.
  • 6% Borneol: Den mest ukendte ingridiens af de fire, men bestemt ikke minde naturlig. Det er et stof, som bl.a. findes i Heterotheca-plantefamilien.

Elsket af millioner

Inhalatoren har været på markedet i Thailand i over 50 år, og inhalatoren er elsket af millionervis af mennesker over det meste af Asien.

Sådan bruges den

1. Skru låget af.
2. Placer den ved næseborsåbningen.
3. Tag en dyb indånding, mens du med den anden hånd trykker ind på modsatte næsebor.

Traditionel næsespray kan gøre dig afhængig

Antallet af solgte pakker med næsespray i håndkøb er eksploderet herhjemme. Ifølge tal fra Danmarks Apotekerforening er forbruget af næsespray steget med 45% fra 2013 til 2019. Det får foreningens formand Anne Kahns til at frygte, at danskerne tager for let på brugen af næsespray.

– Mange af os tænker simpelthen ikke på, at det er medicin, vi sprøjter op i næsen. Vi ved fra undersøgelser, at man let mister respekten for lægemidler, og at det bliver anset for at være en ufarlig forbrugsvare, når man kan købe dem samme sted som mælk og sukker, siger hun i en pressemeddelelse.

Ifølge Danmarks Apotekerforening bør man ikke bruge næsespray mod forkølelse i mere end 10 dage. Derefter begynder det at virke modsat hensigten ved at irritere næsens slimhinder. Man skal derfor bruge mere og mere næsespray for at få luft gennem næsen, og sådan opstår afhængigheden.

Vælg pakkestørrelse

1 næsespray, Pakke med 3 næsespray, Pakke med 5 næsespray

Du kunne også være interesseret i...