Freelance tekstforfatter

Skal du bruge en freelance tekstforfatter? Jeg har erfaring fra landets største medier, og er derfor det perfekte valg. Læs mere her.

Jeg driver webshoppen her som et fritidsprojekt. Mit egentlige arbejde er blandt andet som freelance tekstforfatter. Jeg bruger mine lange erfaring som journalist og erfaring med søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering, når jeg skriver tekster. Som journalist har jeg blandt andre arbejdet for Microsoft og Aller Media. Derudover har jeg skrevet guides til nogle af landets mest besøgte sammenligningstjenester. I tidens løb har jeg skrevet tusindevis af artikler og andre tekster til nettet. Det er den viden og erfaring du får, når du hyrer mig som freelance tekstforfatter.

Derfor skal du ikke ansætte en studerende som freelance tekstforfatter

Når du skal hyre en freelance tekstforfatter er du måske fristet til at kigge på prisen som noget af det første. Hvorfor betale en professionel som mig, når naboens søn eller datter får gode karakterer i dansk? Fordi du, som i så mange andre af livets forhold, får hvad du betaler for. At være en god tekstforfatter består ikke kun af at kunne skrive uden fejl. Det er et håndværk, som tager mange år at lære: Det handler om at kunne skrive til dine målgrupper i den situation, de befinder sig i når de rammer dit website. Det handler om at holde deres interesse fanget. Og nogle gange handler det om at få dem til at udføre en bestemt handling; eksempelvis at købe et produkt eller tilmelde sig et nyhedsbrev.

Du bør også være opmærksom på, at mange tekstbureauer bruger skribenter uden uddannelsesmæssig baggrund til at varetage opgaven. Ved at hyre mig får du tekster i journalistisk kvalitet.

Freelance tekstforfatter med skarpt øje for SEO

Som noget relativt unikt for journalister, har jeg også forstand på søgemaskineoptimering. Så ved at vælge mig som freelance tekstforfatter, får du tekster, der både gør brugere og Google glade.

Jeg har blandt andet løst SEO-opgaver for Single.dk, BT rabatkoder og BT lånesammenligning.

SEO er desværre en overset kilde til mere trafik hos de danske medier. Det forsøgte jeg at lave lidt om på med guiden her.

Vil du have mig som freelance tekstforfatter?

Jeg kan ikke give dig en pris her. Men du kan være helt sikker på, at jeg er dyrere end en studerende. Det er nemlig primært min viden og erfaring, du betaler for.

Vil du have tekster af høj kvalitet, som også bringer dig højere op i Googles søgeresultater? Så udfyld formularen her – og lad os tage en uforpligtende snak.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *